back to top
30.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

30.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πόλο: Δύο οκτάλεπτα αρκούσαν για την Βουλιαγμένη

Διαβάστε επίσης

Μόνο για ένα οκτάλεπτο δυσκολεύτηκε η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης απέναντι στη Μεντιτεράνι, στην πρεμιέρα του Δ΄ ομίλου του Champions League.

Με ένα εντυπωσιακό σερί 8-0 στις δύο ενδιάμεσες περιόδους, η ομάδα της Κικής Λιόση «έχτισε» διαφορά ασφαλείας και έφτασε σε μία άνετη νίκη 14-9 επί των Ισπανίδων, σε ένα ματς που διεξήχθη στο κολυμβητήριο «Κύπρος» της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη.

Ο ΝΟΒ προηγήθηκε 2-0 και 3-1 στο ξεκίνημα, αλλά η Μεντιτεράνι με τρία αναπάντητα γκολ μέσα σε 2,5 λεπτά έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενη 4-3. Η… υποψία ντέρμπι που πήγε να δημιουργηθεί «έσβησε» πολύ γρήγορα, καθώς στη συνέχεια οι παίκτριες της Κικής Λιόση κυριάρχησαν και επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί.

Με «ατσάλινη» άμυνα και πολυφωνία στην επίθεση, η Βουλιαγμένη έκανε επιμέρους σκορ 5-0 στη δεύτερη περίοδο και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, κρατώντας τις Ισπανίδες «άσφαιρες» και στο τρίτο οκτάλεπτο.

Το συνολικό σερί έφτασε στο 8-0 και το σκορ στο 11-4, με τις φιλοξενούμενες απλά να μειώνουν στο φινάλε, εκμεταλλευόμενες τη φυσιολογική χαλάρωση της Βουλιαγμένης (που άλλωστε έχει μπροστά της το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη 11/10).

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 5-0, 3-0, 3-5

Διαιτητές: Ντεμπρετσένι (Ουγγαρία), Φαν ντεν Μπεργκ (Ολλανδία)

Οι συνθέσεις:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 2, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 4, Γιαννοπούλου 3, Ριτζ 2, Σλίκινγκ, Πάτρα 1, Στρατιδάκη, Ανδρεάδη, Γιάουστρα 1, Αγγελίδη 1, Διαμαντοπούλου

ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΙ (Μαρία Ανχελες Ντίαθ): Χιμένεθ, Φαν ντερ Βάιντεν 1, Μαρτίν, Μάρκος, Τεμπράνο, Μορένο 2, Εσπάρ 1, Πρατς 3, Βιλαδότ, Αλμέδα 1, Μούτσι, Πεναλβέρ 1, Ντίαθ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα