back to top
31 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

31 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Θ. Μαντάς: Συνεχίζεται η φθίνουσα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δούμε από μηδενική βάση την επόμενη μέρα, αν υπάρχει

Διαβάστε επίσης

Προβληματισμένος για την επίδοση του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές εμφανίστηκε ο γνωστός ποινικολόγος Θεόδωρος Μαντάς, ο οποίος κατήλθε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αθηναίων με την «ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ» της οποίας ηγείται ο Κώστας Ζαχαριάδης.

«Συνεχίζεται η φθίνουσα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και κατ’ επέκταση και των σχημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που υποστηρίχθηκαν από αυτόν. Το εκλογικό σώμα συνεχίζει να δείχνει μια πολιτική δυσπιστία», τόνισε, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο, σημειώνοντας παράλληλα ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να αναζητηθούν τα αίτια των χαμηλών ποσοστών που συνεχίζει να καταγράφει.

«Πρέπει να σταθμίσουμε το γεγονός της πτωτικής πορείας μας χωρίς περιστροφές, στρογγυλέματα και ωραιοποιήσεις. Είναι ανάγκη να δούμε από μηδενική βάση την επόμενη μέρα, αν υπάρχει αυτή η διαδρομή για τον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε.

Σχολιάζοντας το εκλογικό άλμα που δείχνει να καταγράφει στην Α’ Αθήνας ο Χάρης Δούκας ο οποίος στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και συγκρίνοντάς το με το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ που ακολουθεί, ανέφερε: « Πρώτη φορά προερχόμενος από το χώρο του ΠΑΣΟΚ που μέχρι πρότινος κατέγραφε πολύ χαμηλά ποσοστά στην Α’ Αθήνας, σημειώνει αυτή την επίδοση και μάλιστα με επικεφαλής ένα πρωτοεμφανιζόμενο στην πολιτική ζωή του τόπου πρόσωπο και αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει ως προς τη δική μας επίδοση».

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα