back to top
28.9 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

28.9 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει νίκη πρόκρισης με αντίπαλο τη Ρεν

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Ρεν στις 22:00, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Έναν ισχυρό αντίπαλο έχει να αντιμετωπίσει στις 22:00-Cosmotesport ο Παναθηναϊκός που θα υποδεχθεί τη Ρεν στο γήπεδο της Λεωφόρου. Ένα παιχνίδι που εφόσον έχει νικητή, τότε αυτός που θα πάρει τους τρεις βαθμούς θα έχει κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, αλλά και θα έχει κλειδώσει επί της ουσίας την 3η θέση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στη διάθεσή του και τον Τιν Γεντβάι ο οποίος προπονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε φουλ ένταση ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο μηριαίο μυ. Αυτή όπως όλα δείχνουν, θα είναι και η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα των «πράσινων» σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Ρουμπέν Πέρεθ να μένει εκτός και τον Γουίλιαν Αράο να επιστρέφει στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Από εκεί και πέρα, προβάδισμα για τις υπόλοιπες θέσεις έχουν οι Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Παλάσιος, Τζούριτσιτς, Μπερνάρ και Ιωαννίδης. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Τόνι Βιλένα, λόγω της εμπειρίας του από τέτοιου είδους αγώνες.

Απόστολος Βαξεβνέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα