back to top
32.4 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

32.4 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

Σάκκαρη: “Απλά ήταν μια κακή ημέρα”

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έκανε το καλύτερο ξεκίνημα στα φετινά WTA Finals με την Ελληνίδα τενίστρια να γνωρίζει την ήττα στην πρεμιέρα από την Νο1 του κόσμου Αρίνα Σαμπαλένκα με 6-0, 6-1 σε 74 λεπτά.

Η Νο9 στην παγκόσμια κατάταξη, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις της αμέσως μετά το παιχνίδι ότι δεν είχε άγχος πριν από την αναμέτρηση με την Λευκορωσίδα και απλά δεν της βγήκε το παιχνίδι της στο court.

“Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν είχα άγχος πριν από το παιχνίδι. Ήμουν αρκετά χαλαρή”, είπε η Σάκκαρη. “Απλώς δεν ένιωθα καλά το παιχνίδι μου, ίσως επειδή ήταν πολλές οι ημέρες από το τελευταίο μου τουρνουά στην Κίνα που δεν βρέθηκα μέσα στο court. Ίσως αυτός να είναι ένας παράγοντας. Δεν ξέρω.”

“Νομίζω ότι ήταν αρκετά προφανές ότι δεν ένιωθα το παιχνίδι μου, ότι δεν ένιωθα άνετα στο court. Απλά ήταν μια πολύ πολύ κακή ημέρα στη δουλειά και ελπίζω ότι θα είναι καλύτερα την Τρίτη (σ.σ κόντρα στην Έλενα Ριμπάκινα).”

Στην Ελληνίδα τενίστρια αναφέρθηκε και η Σαμπαλένκα τονίζοντας ότι η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική απέναντι σε μια παίκτρια όπως η Μαρία Σάκκαρη. “Το σκορ φαίνεται ότι κέρδισα εύκολα, αλλά μόνο εύκολο δεν ήταν. Είμαι πολύ χαρούμενη που κέρδισα αυτόν τον αγώνα, ειδικά απέναντι στην Μαρία που είναι τόσο μεγάλη μαχήτρια.”, κατέληξε η Νο1 του κόσμου, η οποία έκανε το πρώτο βήμα τόσο για την διεκδίκηση του τίτλου στο τουρνουά, όσο και για τη διατήρηση στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα