back to top
35.3 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

35.3 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις νίκες στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Πατρών, σε μια αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την… κολακευτική – για τα δεδομένα και την εικόνα τους στο παιχνίδι –ήττα στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα (80-72) για την Ευρωλίγκα.

Απόψε στις 20:15-ΕΡΤ3, το «τριφύλλι» καλείται να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί εντός των τειχών και να παραμείνει μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Παράλληλα, θα ψάξει να φτιάξει την ψυχολογία του ενόψει της δύσκολης συνέχειας, καθώς ακολουθούν δύο σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια με Άλμπα Βερολίνου και Άρη για την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα αντίστοιχα, ματς τα οποία μπορεί να κρύβουν παγίδες.

Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Σλούκα, ο οποίος χθες προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν. Σταθερά εκτός παραμένουν οι Παπαπέτρου και Βιλντόσα, με τον Αργεντινό γκαρντ να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο.

Ο Απόλλων από τη δική του πλευρά, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, Τι Τζέι Σταρκς, ο οποίος έμεινε στην πρωτεύουσα της Αχαΐας λόγω τραυματισμού.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα