back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Νέα συγγνώμη Γεωργιάδη από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Διαβάστε επίσης

Συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών ζήτησε και από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι θα έπρεπε να αντιληφθεί τη διαστρέβλωση που θα έκαναν μετά βεβαιότητας οι πολιτικοί του αντίπαλοι, αγνοώντας τον πόνο των συγγενών των θυμάτων. Σημείωσε δε ότι δεν είπε ποτέ ότι ο λαός δεν ενδιαφέρεται για τα Τέμπη αλλά ότι δεν ενδιαφέρεται για τον πολιτικό καβγά και για την πολιτική εκμετάλλευση που θέλουν κάποιοι να στήσουν πάνω στην υπόθεση.

Σημείωσε δε ότι αν ίσχυαν όσα γράφονται ό,τι είπε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη θα είχε παραιτηθεί από μόνος του και από ντροπή. «Δεσμευόμαστε να κάνουμε τα πάντα για να έρθουν όλα στο φως» σχολίασε ο υπουργός Εργασίας ενώ αναφερόμενος στην ανακοίνωση της ΝΔ ότι θα στηρίξει την εξεταστική του ΚΚΕ για τα Τέμπη, τόνισε ότι πρέπει να ψάξουμε τι πήγε λάθος για να μην ξαναγίνει αντίστοιχη τραγωδία.

«Για να ζητήσει συγγνώμη κατάλαβε και ο ίδιος ότι δημιουργήθηκε αλγεινή εντύπωση» σχολίασε από το ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Κατρίνης, τονίζοντας ότι οι κανόνες πολιτικής ευθιξίας επιβάλλουν τι πρέπει να γίνει. Για προσβολή στις οικογένειες των θυμάτων έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος κατηγορώντας τον Άδωνι Γεωργιάδη για κυνισμό. «Θέλετε να διασκεδάσετε τις αλγεινές εντυπώσεις. Θα αναμετρηθείτε με τη συνείδησή σας» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

Νewsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα