back to top
30.7 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

30.7 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

Κόντρα Κασσελάκη-Αχτσιόγλου για ένα… τηλεφώνημα

Διαβάστε επίσης

Στον απόηχο της χθεσινής επεισοδιακής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ νέο πεδίο αντιπαράθεσης προκλήθηκε στις σχέσεις του Σ. Κασσελάκη και της Ε. Αχτσιόγλου με αφορμή διαρροές απ’ το περιβάλλον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πως επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της το Σάββατο το πρωϊ, αλλά δεν θέλησε να του απαντήσει.

«Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομα μου και μάλιστα επί προσωπικού» ήταν το σχόλιο της Ε. Αχτσιόγλου, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις πληροφορίες περί επικοινωνίας της με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Κύκλοι κοντά στον Σ. Κασσελάκη, απαντώντας στην Ε. Ατχσιόγλου ανέφεραν: «Δε χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο».

H νέα απάντηση Αχτσιόγλου

Λίγο αργότερα κύκλοι κοντά στην κ. Αχτσιόγλου έδωσαν νέα απάντηση.

Όπως αναφέρουν: «Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του. Η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30».

«Σε κάθε περίπτωση», καταλήγουν, «οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news».

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα