back to top
28.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

28.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας κοντράρονται στο ΣΕΦ για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν τη δεύτερη νίκη του σε αυτή την διαβολοβδομάδα.

Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας κοντράρονται απόψε στις 21:15-Novasports 4, στο ΣΕΦ για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Προερχόμενοι από την νίκη τους με 79-74 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ουδέτερο Βελιγράδι, οι Πειραιώτες θα ψάξουν δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να φτάσουν στο πολυπόθητο 2/2 στην διαβολοβδομάδα, ξεπερνώντας τα αρκετά τους προβλήματα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι διαθέσιμους τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ εκτός έμεινε και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για σχεδόν έναν μήνα.

Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας έρχεται στην αποψινή αναμέτρηση με ανεβασμένη ψυχολογία, αφού την περασμένη Τρίτη διέλυσε με το εμφατικό 87-56 τη Φενέρμπαχτσε στην κατάμεστη «Stark Arena» του Βελιγραδίου.

Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Νέιπιερ, Ντος Σάντος, Χάνγκα, Σιμόνοβιτς και Λάζιτς.

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία) και Γιόζιπ Ραντοΐκοβιτς (Κροατία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα