back to top
21.7 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

21.7 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Μ. Κατρίνης: Λειτουργούμε ως αξιωματική αντιπολίτευση

Διαβάστε επίσης

Μία νέα αλλά δίκαιη –όπως τη χαρακτήρισε- πρόταση φορολόγησης θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ στο αμέσως επόμενο διάστημα μετά και από τον διάλογο που πραγματοποίησε ο Νίκος Ανδρουλάκης με τους αρμόδιους φορείς προσανατολισμένο στη φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας αλλά και στα αυξημένα υπερκέρδη, όπως αυτά που εξοικονόμησαν οι τράπεζες από την αύξηση των επιτοκίων αλλά και διευκολύνσεις από την άλλη για τους συνεπείς όπως για παράδειγμα την απαλλαγή από την προκαταβολή φόρου.

Αυτό προανήγγειλε εμμέσως χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου.

Εγκάλεσε την κυβέρνηση ότι κάνει δημιουργική λογιστική έχοντας υπερέσοδα από τον ΦΠΑ πολύ πάνω από τον στόχο οδηγώντας χιλιάδες ατομικές επιχειρήσεις να αναγκαστούν να κλείσουν τα βιβλία τους.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που φέρνουν το ΠΑΣΟΚ να έρχεται δεύτερο και να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ και ερωτηθείς αν αυτό είναι απόρροια της περιδίνησης του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κατρίνης τόνισε πως αυτό αδικεί τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ και τα εκλογικά αποτελέσματα που έφερε τόσο στις εθνικές όσο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές και πρόσθεσε: «Η ΝΔ έχει μια πρόταση και σε αυτήν το ΠΑΣΟΚ αντιτείνει στην κοινωνία τη δική του ρεαλιστική και υλοποιήσιμη αντιπρόταση η οποία αποδίδει καρπούς και θέλουμε να αποδώσει ακόμα περισσότερους στις ευρωεκλογές. Ωστόσο στόχος μας είναι οι επόμενες εθνικές εκλογές για μια νικηφόρα πλειοψηφική στρατηγική. Υπάρχει η δυναμική που μπορεί να οδηγήσει σε αυτή την πορεία» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «κάθε άλλο παρά επενδύουμε λοιπόν στην τακτική του ώριμου φρούτου, εμείς λειτουργούμε ως αξιωματική αντιπολίτευση, επενδύουμε στον αξιόπιστο αντιπολιτευτικό λόγο και στην εναλλακτική μας πρόταση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα