back to top
31.4 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

31.4 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

Σ. Καφούνης: Χαμηλές τιμές, εντυπωσιακές προσφορές τη Black Friday

Διαβάστε επίσης

«Οι τιμές των προϊόντων τη Black Friday θα είναι τόσο χαμηλές που θα εντυπωσιάσουν τους καταναλωτές», σύμφωνα με τον Σταύρο Καφούνη, πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, ο οποίος μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Ελεωνόρα Ορφανίδου υπογράμμισε ότι οι «εμπορικές επιχειρήσεις δίνουν μια σκληρή μάχη καθημερινά σε συνθήκες πολύ σκληρού ανταγωνισμού για να καταφέρουν να καλύψουν τις ανάγκες του καταναλωτή».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καφούνης, «φέτος οι καταναλωτές θα εντυπωσιαστούν από τις προσφορές οι οποίες θα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές, για όλο το καταναλωτικό κοινό, προκειμένου να καλύψουν οι ανάγκες τους».

Πρόσθεσε ότι «οι επιχειρήσεις έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι την προετοιμασία τους με την προμήθεια εμπορευμάτων που θα διαθέσουν σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, επτά στους δέκα καταναλωτές είναι έτοιμοι να κάνουν τις αγορές τους τη Black Friday, ενώ υπενθύμισε ότι τη Κυριακή μετά τη Black Friday τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά.

Στόχος μας, είπε ο κ Καφούνης είναι μια διψήφια αύξηση του τζίρου σε σχέση με πέρσι.
«Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών περιμένει διψήφιο ποσοστό ανόδου σε σχέση με το 2022 το οποίο να μπορέσει να καλύψει μέρος -όχι όλες- από τις ανατιμήσεις που έχουν πλήξει το λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα