back to top
19.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

19.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Εξάρχεια-Απόπειρες βιασμού: Άγνωστος επιτέθηκε σε δύο γυναίκες και μια 13χρονη

Διαβάστε επίσης

Τρεις καταγγελίες δυο ενήλικων γυναικών και μίας 13χρονης για επίθεση από άγνωστο άνδρα με σκοπό τη σεξουαλική τους κακοποίηση ερευνά η Αστυνομία στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη καταγγελία έγινε από 13χρονη σύμφωνα με την οποία στις 19 Νοεμβρίου περίπου στις 2 το μεσημέρι ενώ βρισκόταν στην οδό Βαλτετσίου την πλησίασε ένας άγνωστος, την έπιασε από τη μέση και αποπειράθηκε να ασελγήσει εις βάρος της.  Το κορίτσι έβαλε τις φωνές και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Την επόμενη ημέρα, χθες 20/11, το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά.

Συγκεκριμένα μια 26χρονη κατήγγειλε ότι λίγο μετά τις 7 το πρωί ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας άγνωστος με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε και την έριξε στο έδαφος προσπαθώντας να την βιάσει χωρίς να τα καταφέρει.

Περίπου 15 λεπτά αργότερα στην οδό Ζωοδόχου Πηγής μια 27χρονη κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος της όρμησε και της έκλεισε το στόμα. Η ίδια αντιστάθηκε και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις γυναίκες έχουν περιγράψει τον δράστη με τα ίδια χαρακτηριστικά οπότε όλα δείχνουν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο.

Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη ενώ αναζητά και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να ταυτοποιήσει τον δράστη.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα