back to top
32.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

32.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Τι θα κάνουμε σήμερα; 23-11-2023

Διαβάστε επίσης

Κινηματογραφική είναι η σημερινή βραδιά, καθώς εκτός από τις νέες ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες, ξεκινούν σήμερα και δύο κινηματογραφικά Φεστιβάλ.

Με την ταινία Μέντιουμ της Χριστίνας Ιωακειμίδης ξεκινά σήμερα το 7ο Φεστιβάλ WIFT GR 50/50 Ισότητα και στον Κινηματογράφο, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Επικεντρώνεται στις ελληνίδες γυναίκες δημιουργούς της κινηματογραφική βιομηχανίας που διακρίθηκαν σε διεθνή Φεστιβάλ. Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και θα προβληθούν ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους μυθοπλασίας και τεκμηρίωσης. Ώρα έναρξης 7.30, είσοδος δωρεάν για το κοινό

Ο Εμίρ Κουστουρίτσα βρίσκεται στην Αθήνα, από σήμερα έως και τις 26 Νοεμβρίου,για την προφεστιβαλική ρετροσπεκτίβα, του Πανόραματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου. Θα προβληθούν οι σημαντικότερες ταινίες του «Ο καιρός των τσιγγάνων», «Ο μπαμπάς λείπει σε ταξίδι για δουλειές», «Arizona Dream», «Underground», «Μαύρη Γάτα, Άσπρος Γάτος», και άλλες. Στο Studio New Star Art Cinema, στη Πλατεία Αμερικής το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ, ενώ το πακέτο δύο προβολών κοστίζει 10 ευρώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα