back to top
16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 1-1: Όρθια στο «Έτιχαντ»

Διαβάστε επίσης

Η Λίβερπουλ ισοφάρισε με τον Αλεξάντερ Άρνολντ το τέρμα του Χάαλαντ από το πρώτο μέρος και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό (1-1) μέσα στο «Έτιχαντ». Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Premier League.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στο «Έτιχαντ». Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σε ματς όπου οι «πολίτες» προηγήθηκαν με τον Χάαλαντ 27′, έχασαν τις ευκαιρίες να το «κλειδώσουν» και οι «κόκκινοι» ισοφάρισαν στο 80′ με τον Αλεξάντερ Άρνολντ.

Έτσι, η Σίτι παραμένει στην κορυφή της Premier League με 29 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη Λίβερπουλ και δύο από την Άρσεναλ η οποία έχει την ευκαιρία απόψε να ανέβει μόνη στο «ρετιρέ».

Διαβάστε Επίσης
Ρεπόρτερ Κινγκς: «Ο Πετρούσεφ θα υπογράψει στον Ολυμπιακό»
Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με τον Φόντεν, όμως ο Άλισον τον σταμάτησε, ενώ πέντε λεπτά η ωραία κεφαλιά του Νούνιες εξουδετερώθηκε από τον Έντερσον.

Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 27ο λεπτό. Ο Άκε με υπέροχη ατομική ενέργεια τροφοδότησε τον Χάλαντ ο οποίος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φτάνοντας 50 γκολ στο πρωτάθλημα πιο γρήγορα από κάθε άλλον. Στο 36′ η προσπάθεια του Νούνιες πέρασε λίγο άουτ, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Στο δεύτερο μέρος η Σίτι είχε περισσότερες τελικές, όμως η Λίβερπουλ βρήκε το γκολ. Ο Σαλάχ έστρωσε στον Αλεξάντερ – Άρνολντ και αυτός με ωραίο τελείωμα μέσα στην περοχή την έστειλε στα δίχτυα. Οι πολίτες πάλεψαν για να σκοράρουν μέχρι το φινάλε, όμως δεν τα κατάφεραν με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

ΣΑΒΒΑΤΟ (25/11)
Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 1-1
(27′ Χάαλαντ – 80′ Αλεξάντερ Άρνολντ)
17.00:Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ, Λούτον – Κρίσταλ Πάλας, Νιουκάστλ – Τσέλσι, ΝότιγχαμΦόρεστ – Μπράιτον, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ
19.30: Μπρέντφορντ – Άρσεναλ

ΚΥΡΙΑΚΗ (26/11)
16.00: Τότεναμ – Άστον Βίλα \
18.30: Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (27/11)
22.00: Φούλαμ – Γουλβς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα