back to top
31.4 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

31.4 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

«Κεραυνοί» Ειρήνης Αγαπηδάκη κατά «Νίκης» για τα εμβόλια

Διαβάστε επίσης

Για παραπλάνηση των πολιτών και διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με τα εμβόλια, κατηγόρησε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, τον βουλευτή της «Νίκης» και γιατρό Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο τελευταίος, αναπτύσσοντας επίκαιρη ερώτησή του στη Βουλή, μίλησε «για turbo καρκινώματα και ξαφνικίτιδες που οφείλονται στα εμβόλια», καλώντας παράλληλα, τους γιατρούς «να μη γίνουν εργαλεία άνομων συμφερόντων».

Έντονα αντέδρασε η κ. Αγαπηδάκη, η οποία εξέφρασε τη θλίψη της «για την αντιεμβολιαστική προπαγάνδα και τα fake news του βουλευτή», τον οποίο κάλεσε να μην εργαλειοποιεί την επιστήμη και τη θρησκεία για μικροκομματικούς λόγους. Μάλιστα, η κ. Αγαπηδάκη, επικαλέστηκε δηλώσεις των Μητροπολιτών Πειραιώς και Κορίνθου, οι οποίοι
καυτηρίασαν την στάση των αντιεμβολιαστών, λέγοντας ότι οι αρνητές των εμβολίων διαδίδουν τερατουργήματα, χωρίς να έχουν γνώση.

Απευθυνόμενη δε, σε μαθητές που παρακολουθούσαν την συνεδρίαση από τα θεωρεία, τους κάλεσε να επενδύουν στην επιστήμη και όχι στα ψεύδη που παρουσιάζονται ως επιστήμη.

Δημήτρης Ράντος 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα