back to top
31.2 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

31.2 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

ΑΕΚ-Μπράιτον: Ώρα πρόκρισης για τον “δικέφαλο”

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπράιτον για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει το θετικό αποτέλεσμα που θα εκτοξεύσει τις πιθανότητές της για ευρωπαϊκή συνέχεια και τη νέα χρονιά.

Η Ένωση υποδέχεται την Μπράιτον στην OPAP Arena στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League (19:45, CosmoteSport3), σε μια αναμέτρηση που θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εξασφαλίσει ή να είναι πολύ κοντά στην παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη νέα χρονιά, είτε στη διοργάνωση που συμμετέχει, είτε στο Europa Conference League.

Ήταν 21 Σεπτεμβρίου όταν η «αρμάδα» του Ματίας Αλμέιδα περνούσε με νίκη 3-2 από το Μπράιτον, προκαλώντας «ηλεκτροσόκ» στους «Γλάρους», στο παρθενικό ευρωπαϊκό ματς της ιστορίας τους. Τώρα όμως η αγγλική ομάδα θα είναι πολύ πιο προετοιμασμένη και αποφασισμένη να «καθαρίσει» την πρόκριση.

Από πλευράς απουσιών, η ΑΕΚ θα στερηθεί τον πολύτιμο σε ένα τέτοιο ματς, Γενς Γιόνσον, ενώ έχει πλέον συνηθίσει να αγωνίζεται χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία. Αρκετές απουσίες έχει και η Μπράιτον, ωστόσο θα ενισχυθεί από τον πρώτο σκόρερ της, Έβαν Φέργκιουσον ο οποίος δεν είχε παίξει στο πρώτο ματς.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα