back to top
31.2 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

31.2 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός: Χωρίς άγχος για ο θετικό αποτέλεσμα

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Φράιμπουργκ και αν φύγει από τη Γερμανία με αποτέλεσμα, τότε πιθανότατα θα έχει εξασφαλίσει από τώρα και τη συνέχεια του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ δοκιμάζεται στην έδρα της Φράιμπουργκ (19:45, Cosmote Sports) και αναζητά το αποτέλεσμα που επί της ουσίας αναμένεται να του εξασφαλίσει και την ευρωπαϊκή του συνέχεια.

Λογικά εφόσον ο Ολυμπιακός πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, θα βρεθεί στο +4 από την Μπάτσκα Τοπόλα η οποία δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι απέναντι στη Γουέστ Χαμ και με μια αγωνιστική να απομένει, θα έχει εξασφαλίσει τα νοκ-άουτ του Europa Conference League. Σε ενδεχόμενο νίκης ο Ολυμπιακός θα μπει στο κόλπο και της δεύτερης θέσης και θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική νίκη ή ισοπαλία της Γουέστ Χαμ με τους Γερμανούς και νίκη δική του για να βρεθεί στα playoffs του Europa League.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προβληματίζεται σχετικά με τη διάταξη που πρέπει να χρησιμοποιήσει, αφού παίζει το ενδεχόμενο να παρατάξει την ομάδα του και με τριάδα στα στόπερ. Αρκετοί παίκτες είναι σίγουροι για την ενδεκάδα, αλλά υπάρχουν και ερωτηματικά σε δίδυμα όπως το Έσε – Αλεξανδρόπουλος και το Μασούρας – Ποντένσε. Εφόσον υπάρξει τριάδα στην άμυνα, ο Ιμπόρα θα πλαισιώσει στα στόπερ τους Ρέτσο, Ντόη, με τους Ροντινέι και Ορτέγκα στα πλάγια. Ο Καμαρά με τον Έσε ή τον Αλεξανδρόπουλο στον άξονα, τον Φορτούνη σε ελεύθερο ρόλο και τους Μασούρα (ή Ποντένσε), Ελ Κααμπί στην επίθεση.

Σε περίπτωση που το 4-3-3 παραμείνει, τότε ο Ιμπόρα θα μετατοπιστεί στο πλάι του Καμαρά και την τριάδα στα χαφ θα συμπληρώσει ο Έσε ή ο Αλεξανδρόπουλος. Φορτουνης στο ένα άκρο, στο άλλο ο Μασούρας ή ο Ποντένσε και ο Ελ Κααμπί.

Η Φράιμπουργκ στο γερμανικό πρωτάθλημα, προέρχεται από τη μεριά της από το 1-1 εντός έδρας με την Ντάρμσταντ, ενώ συνολικά μετράει τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη και δεν έχει καταφέρει να πλησιάσει τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Έχει 9 βαθμούς στον όμιλο του Europa League και με νίκη ή ισοπαλία κλειδώνει την πρόκριση στην επόμενη φάση και θα παίξει την τελευταία αγωνιστική στο Λονδίνο για την πρωτιά κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα