back to top
32.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

32.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Γ. Καββαθάς: Κλείσιμο καταστημάτων και επιχειρήσεων στις 5 Δεκεμβρίου

Διαβάστε επίσης

«Επήλθαν κάποιες βελτιώσεις στο φορολογικό νομοσχέδιο οι οποίες ωστόσο δεν αλλάζουν την κεντρική φιλοσοφία του νόμου που θεωρεί όλους τους επαγγελματίες, εμπόρους βιοτέχνες, επιστήμονες, ελεύθερους επαγγελματίες, ως φοροφυγάδες», δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς.

Ο κ. Καββαθάς αφού χαρακτήρισε άδικο το νέο φορολογικό σύστημα ανακοίνωσε κινητοποιήσεις με κλείσιμο των καταστημάτων και αποχή δικηγόρων και συμβολαιογράφων,  ενώ αν τελικά ψηφιστεί  τότε θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη:«Θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη, διότι το συγκεκριμένο νομοθέτημα έχει πολλές αντισυνταγματικότητες».

Η συντονιστική επιτροπή Ελευθέρων Επαγγελματιών- Επιστημόνων-Επαγγελματοβιοτεχνών-Εμπόρων, ζήτησε, με επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, συνάντηση, προκειμένου να  τον ενημερώσουν αναλυτικά για τα προβλήματα που δημιουργούνται από την εφαρμογή των προωθούμενων φορολογικών μέτρων.

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση από το πρωθυπουργικό γραφείο» είπε ο κ. Καββαθάς ενώ όσον αφορά στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζουν ανέφερε: Η ΓΣΕΒΒΕ έχει προκηρύξει κλείσιμο καταστημάτων και επιχειρήσεων την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, ενώ και η συντονιστική επιτροπή έχει αποφασίσει, την ίδια μέρα, συγκέντρωση στο Σύνταγμα, έξω από το κοινοβούλιο και ταυτόχρονα αποχή δικηγόρων, και συμβολαιογράφων».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα