back to top
32.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

32.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

Η επόμενη φάση του πολέμου στη Γάζα έχει ήδη ξεκινήσει με τους Ισραηλινούς να στρέφουν τώρα τα πυρά τους και την προσοχή τους και στο Νότο ενώ συνεχίζουν τις χερσαίες επιχειρήσεις στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση ομήρων έχουν παγώσει.

Σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας, επιχειρούν οι χερσαίες δυνάμεις του Ισραήλ εναντίον της Χαμάς δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του στρατού.

Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι ενήμερο για τις αναφορές που κάνουν λόγο για επιθέσεις κατά αμερικανικού πολεμικού πλοίου και εμπορικών πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα, μεταδίδει το Reuters

“Είμαστε ενήμεροι για τις αναφορές σε σχέση με επιθέσεις κατά του πολεμικού πλοίου USS Carney και εμπορικών πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα και θα παράσχουμε πληροφορίες όταν θα είναι διαθέσιμες”, φέρεται να δήλωσε το Πεντάγωνο στο σχετικό δημοσίευμα.

Δύο πλοία στα οποία το κίνημα των ανταρτών Χούθι της Υεμένης ισχυρίζεται ότι επιτέθηκε σήμερα στην Ερυθρά Θάλασσα δεν έχουν καμία σχέση με το κράτος του Ισραήλ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι. Το κίνημα των Χούθι της Υεμένης δήλωσε ότι η ναυτική του δύναμη επιτέθηκε σε δύο ισραηλινά πλοία — στο Unity Explorer και στο Number 9 — στο ένα με οπλισμένο μη επανδρωμένο αεροσκάφος και στο άλλο με πύραυλο.

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που σημειώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας των Καθολικών, στις νότιες Φιλιππίνες, η οποία προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον τεσσάρων ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 50, σύμφωνα με τις αρχές.

Σε επιφυλακή ο στρατός στη Δανία για την επιτήρηση εβραϊκών και ισραηλινών χώρων στην Κοπεγχάγη», όπως τη συναγωγή ή την ισραηλινή πρεσβεία, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Τρελς Λουντ Πούλσεν.

Ιστορική πολιτική μεταρρύθμιση και δημοκρατική κοινωνική κατάκτηση, που μας φέρνει πιο κοντά στην Ευρώπη, χαρακτηρίζει την επιστολική ψήφο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εβδομαδιαία καθιερωμένη ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου, μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Έκκληση στους πολίτες όλου του κόσμου απηύθυνε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουντέρες, για εργασία δίπλα – δίπλα με τα άτομα που έχουν κάποιο είδος αναπηρίας. Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ με αφορμή την σημερινή Διεθνή Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, υπενθυμίζει στην παγκόσμια κοινότητα ότι η βιωσιμότητα και η ανάπτυξη απαιτεί την τήρηση της υπόσχεσης να μην μείνει κανείς πίσω, ειδικά τα 1,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι με αναπηρία.

Στις 13 Δεκεμβρίου θα τεθεί σε ισχύ το «Καλάθι των Χριστουγέννων», όπως ανέφερε ο Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή. Συγκεκριμένα, θα περιέχει σοκολάτες τσουρέκι, γαλοπούλα, χοιρινό, μοσχάρι ενώ υπό συζήτηση είναι τα μελομακάρονα, κουραμπιέδες, το αρνί και το κατσίκι. Επίσημες ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων αποφάσισε να προχωρήσει από αύριο Δευτέρα και ώρα 5:00 π.μ. και μέχρι και την Παρασκευή στις 5:00 π.μ. σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις, αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο

Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των νεκρών στην Τανζανία από τις κατολισθήσεις που προκλήθηκαν λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στα βόρεια της χώρας Οι νεκροί πλέον είναι 47 και 85 τραυματίες, σύμφωνα με προσωρινό απολογισμό που ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ η επίτροπος της πληγείσας περιφέρειας.

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, παίζουν:

Βόλος – Ολυμπιακός. 2-2

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα. 1-1

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ. 4-0

Τζακ ποτ στην αποψινή κλήρωση του τζόκερ. Τυχεροί αριθμοί. 30, 35, 39, 40, 42 και Τζόκερ είναι ο αριθμός 18.

Και ο καιρός…

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες για αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα