back to top
30.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

30.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Η ΑΕΚ επικράτησε με σκορ 1-0 του Άρη

Διαβάστε επίσης

Με τον Βίντα να λύνει τον Γόρδιο δεσμό με κεφαλιά στο 59′, σκοράροντας για 4η φορά φέτος, η ΑΕΚ λύγισε 1-0 τον αξιόμαχο Άρη στην OPAP Arena και επανήλθε στο -1 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Ο Βίντα έδωσε τη λύση στην ΑΕΚ σε ένα χρονικό σημείο όπου ο Άρης είχε βάλει δύσκολα στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και έδειχνε να μην έχει τον τρόπο για να ξεκλειδώσει την άμυνα των παικτών του Μάντζιου.

Σωστός τακτικά ο Άρης, όπως και με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική, είχε τις στιγμές του στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην ΑΕΚ για να κάνει τη ζημιά, κυρίως με τον Οντουμπάτζο από δεξιά.

Μετά το 20’ κρατούσε με σχετική ευκολία το μηδέν, ο Μάνταλος είχε δοκάρι στο 38’ και ο Πινέδα μια σημαντική φάση αλλά μέχρι εκεί. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν την μπάλα στα πόδια τους αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν.

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Ελίασον 5 (64’ Άμραμπατ), Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (78’ Ζίνι) – Μάνταλος (64’ Πισάρο), Τσούμπερ (64’ Πόνσε)

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια – Ζιλ, Τζούρασεκ 5 (63’ Πάρδο) – Σουλεϊμάνοφ (81′ Ζαμόρα), Νταρίντα (81′ Μενέντες), Παναγίδης 6 (58’ λ. τρ. Κάρλσον) – Μορόν

Ανδρέας Χανιάς

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα