back to top
32.9 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

32.9 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις νίκες απέναντι στην “λαβωμένη” Αναντολού Εφές

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Αναντολού Εφές, στο άλλοτε «σπίτι» του Εργκίν Αταμάν, στο πρώτο παιχνίδι των «πράσινων» στη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας.

Την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις θα επιδιώξει να επιστρέψει απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος φιλοξενείται από την Αναντολού Εφές (19:30, Novasports 4) στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Στο άλλοτε επί σειρά ετών «σπίτι» του Εργκίν Αταμάν, οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να «σβήσουν» την άσχημη – με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε – ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Παρτίζαν (92-87 παρ.), ξεκινώντας παράλληλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τρίτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής διοργάνωσης.

Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν μπορεί να υπολογίζει για ακόμα ένα παιχνίδι στις υπηρεσίες των Ιωάννη Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ, η Εφές καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες των Κλάιμπερν, Μπομπουά, Ζίζιτς και Γουίλις, την ώρα όπου οι Μπράιαντ και Πλάις δίνονται εξαιρετικά αμφίβολοι.

Διαιτητές: Ράντονιτς, Περούγκα, Περάρντι.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα