back to top
29.9 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

29.9 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

Ολυμπιακός: Επιστροφή στις νίκες και πρεμιέρα Πετρούσεφ

Διαβάστε επίσης

Με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, σε μία αναμέτρηση όπου αναμένεται το ντεμπούτο του Φίλιπ Πετρούσεφ.

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο ΣΕΦ την Μπάγερν Μονάχου (21:15-Novasports Prime), για τη 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεκίνησαν καλά τη διπλή εβδομάδα, καθώς ηττήθηκαν 77-71 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η μεγάλη αστοχία κυρίως από την περιφέρεια, αλλά και οι λεπτομέρειες στο τέλος έφεραν τη δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα του Πειραιά, η οποία υποχώρησε στο 6-6 στη βαθμολογία.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με ένα νέο πρόσωπο στο ρόστερ του. Κι αυτό γιατί, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ έχει κάνει κάποιες προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους» και έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι πολύ πιθανό να του δώσει κάποια λεπτά συμμετοχής, όπως δήλωσε άλλωστε παραμονές του ματς. Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος είναι στην τελική ευθεία για να επιστρέψει στη δράση.

Στον αντίποδα, η Μπάγερν Μονάχου θα στερηθεί σίγουρα τις υπηρεσίες του Βλάντιμιρ Λούτσιτς. Ο Σέρβος φόργουορντ δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την αποθεραπεία του και δεν μπορεί να αγωνιστεί. Από ‘κει και πέρα, αμφίβολοι είναι οι Αντρέας Ομπστ, Λεάντρο Μπολμάρο και Νίκλας Βίμπεργκ. Η συμμετοχή και των τριών θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Τζόρντι Αλιάγκα (Ισπανία) και Ιγκόρ Ντραγκόγεβιτς (Μαυροβούνιο).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα