back to top
34.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

34.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα: Τελικός πρόκρισης στο άδειο Καραϊσκάκη

Διαβάστε επίσης

Το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Μπάτσκα Τόπολα, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Τελευταία πράξη στους ομίλους του Europa League! Ολυμπιακός και Μπάτσκα Τόπολα θα αναμετρηθούν στις 22:00-COSMOTE Sport 5, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τους Πειραιώτες να χρειάζονται νίκη ή ισοπαλία για να τερματίσουν τρίτοι και να πάνε στο Europa Conference League.

Ένα παιχνίδι που θα είναι και το μοναδικό ευρωπαϊκό ελληνικής ομάδας που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από απόφαση της κυβέρνησης, μετά από τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα βίας. Μετά την απομάκρυνση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και την άφιξη του Κάρλος Καρβαλιάλ στην τεχνική ηγεσία, μετά το βαρύ 5-0 από την Φράιμπουργκ ο Πορτογάλος τεχνικός θα ντεμπουτάρει σε ένα κομβικό ματς.

Στα αγωνιστικά νέα, Πορόσο και Φρέιρε είναι τα προβλήματα του Ολυμπιακού για το ματς, ενώ ο Ποντένσε είναι διαθέσιμος, όπως και ο Γιόβετιτς, με τον πρώτο να θέτει υποψηφιότητα για να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, αφήνοντας εκτός του Μασούρα.

Από την άλλη, η Μπάτσκα Τόπολα θέλει μόνο νίκη για να κλέψει από τον Ολυμπιακό την 3η θέση και να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορείας στα νοκ-άουτ του Conference League, διότι θα υπερέχει στην ισοβαθμία μετά το 2-2 των ομάδων στο πρώτο τους ματς.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα