back to top
28.2 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

28.2 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

Κυβερνητικές πηγές: Η τροπολογία του υπ. Μετανάστευσης «έχει αναλυθεί επαρκώς»

Διαβάστε επίσης

Επιμένει στο μέτωπο που έχει ανοίξει με την κυβέρνηση ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας με αιχμή την τροπολογία που αφορά το καθεστώς διαμονής των παράτυπων μεταναστών.

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού παρέθεσαν σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη όταν ρωτήθηκε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για το θέμα της νομιμοποίησης παράτυπων μεταναστών.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που ανέβασαν οι συνεργάτες του κ. Σαμαρα στις 29 Σεπτεμβρίιου ο κ Μαρινάκης είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση ότι: «Δεν υπάρχει καμία πρόθεση της Κυβέρνησης για ελληνοποιήσεις ή νομιμοποιήσεις. Γιατί υπήρξε και μια παρανόηση πάλι, ελπίζω όχι κακοπροαίρετη, από κάποια ΜΜΕ. Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση, κανένα τέτοιο σχέδιο και κανένας τέτοιος ευρύτερος σχεδιασμός από την Κυβέρνηση»

Την ίδια ώρα κυνερνητικές πηγές σχολιάσαν σχετικά: «Η ρύθμιση έχει επαρκώς αναλυθεί. Η διαφορά μεταξύ εφάπαξ συγκεκριμένου αριθμού αδειών διαμονής για εργασία υπό τον όρο της ανάκλησης και ελληνοποιήσεων είναι τόσο προφανής που περαιτέρω ανάλυση είναι περιττή».

Νewsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα