back to top
21.7 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

21.7 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Να κλείσει με νίκη στο Βερολίνο το 2023

Διαβάστε επίσης

Σε έδρα από την οποία θέλει και μπορεί να περάσει, αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, για την 17η αγωνιστική της Euroleague, με αντίπαλο την Άλμπα Βερολίνου.

Φινάλε πρώτου γύρο στο Βερολίνο θα κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Άλμπα (21:00-Novasports Prime), για τη 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Στη «Mercedes-Benz Arena», που θα φιλοξενήσει το φετινό Final Four, οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να κλείσουν το 2023 με θετικό ρεκόρ, αφού αυτή την στιγμή βρίσκονται στο 8-8.

Την προηγούμενη οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν μία πειστική εμφάνιση και κυριαρχώντας απέναντι στην ASVEL, επικράτησαν με το άνετο 85-73 και το ίδιο θέλουν να κάνουν και απόψε, για να αποχαιρετήσουν με θετικό πρόσημο το 2023.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Πειραιώτες ταξίδεψαν πλήρεις στο Βερολίνο. Κανονικά αναμένεται να αγωνιστούν οι Μουσταφά Φαλ και Αϊζάια Κάναν, οι οποίοι πήραν «ανάσες» στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος για τελευταία φορά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, καθώς επίσης και οι Τζορτζ Πάπας και Γιώργος Τανούλης.

Στον αντίποδα οι Γερμανοί δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία), Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο) και Κρίσταπς Κονσταντίνοφς (Λετονία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα