back to top
31.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

31.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Ανοιχτά ως τις 6 το απόγευμα σήμερα τα εμπορικά καταστήματα.

Πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα μπορούν να λειτουργήσουν ως τις 8 το βράδυ.

Τροποποιήσεις αύριο, παραμονή πρωτοχρονιάς, στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς. Έως τις 11 το βράδυ θα λειτουργήσουν Μετρό και τραμ. Τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ θα έχουν ολοκληρωθεί ως τις 11. Δείτε αναλυτικά τις τροποποιήσεις στην ιστοσελίδα του σταθμού μας www.athina984.gr

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, η σκηνή της πλατείας Συντάγματος στις 10 πλημμυρίζει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων ενώ το νέο έτος υποδεχόμαστε με τις συναυλίες του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Μαρίνας Σάττι. Παράλληλα, από τις 11 ξεκινά και το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Βαρβάκειο. “Καθώς υποδεχόμαστε το 2024, ανοίγουμε μαζί ένα νέο κεφάλαιο για την Αθήνα” δήλωσε ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Σε ισχυρή σύσταση για εμβολιασμό κατά της γρίπης και του Covid σε άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών και σε άτομα με υποκείμενα νοσήματα προχώρησε ο ΕΟΔΥ, μετά και την τελευταία επιδημιολογική εικόνα. Συστήνεται επίσης η χρήση μάσκας προστασίας σε χώρους με συνωστισμό και σε χώρους υγειονομικών μονάδων.

Στη Θεσσαλονίκη, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην κηδεία του 32χρονου αστυνομικού τον οποίο σκότωσε ο 44χρονος Νορβηγός. Στον 4ο τακτικό ανακριτή οδηγείται σήμερα ο κατηγορούμενος. Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοφορία- οπλοχρησία.

Έντεκα άτομα συνελήφθησαν για διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χτες βράδυ από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Παιγνίων.

Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο με λεία κοσμήματα αξίας περίπου 200.000 ευρώ έγινε από άγνωστους δράστες χτες τα ξημερώματα στην οδό Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες εισήλθαν αρχικά σε διπλανό εγκαταλειμμένο κτήριο, από όπου άνοιξαν τρύπα και πέρασαν στον κεντρικό χώρο του κοσμηματοπωλείου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής.

Τουλάχιστον 14 σιδηροδρομικά δρομολόγια της Eurostar ακυρώθηκαν σήμερα το πρωί εξαιτίας του κλεισίματος σιδηροδρομικής γραμμής κοντά στο Λονδίνο, ανακοίνωσε η σιδηροδρομική υπηρεσία υψηλής ταχύτητας. Μεγάλα προβλήματα στις μετακινήσεις χιλιάδων επιβατών. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα δρομολόγια ακυρώθηκαν λόγω πλημμύρας που σημειώθηκε σε μια σήραγγα στη νότια Αγγλία.

Και ο καιρός

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν στην Αττική. Θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Αυτή την ώρα, η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι 16 βαθμοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα