back to top
16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 10:00

Διαβάστε επίσης

Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του στο Περιστέρι τα ξημερώματα 62χρονος, χτυπημένος από μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη και ανακρίνεται ο 35χρονος γιος του. Η οικογένεια έχει καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν και έχει λάβει την ελληνική υπηκοότητα. Όπως φαίνεται, ο ίδιος κάλεσε τη Αστυνομία. Μέσα στο σπίτι την ώρα του συμβάντος φέρεται να ήταν και η μητέρα του και σύζυγος του θύματος.

Ανοικτά μπορούν να είναι σήμερα τα καταστήματα, τελευταία Κυριακή του χρόνου. Τα εμπορικά θα λειτουργούν ως τις 6 το απόγευμα και ως τις 8 τα πολυκαταστήματα. Αύριο και την Τρίτη όλα τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Τροποποιήσεις απόψε στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς. Έως τις 11 το βράδυ θα λειτουργήσουν Μετρό και τραμ. Τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ θα έχουν ολοκληρωθεί ως τις 11. Δείτε αναλυτικά τις τροποποιήσεις στην ιστοσελίδα του σταθμού μας www.athina984.gr

Ανοιχτό κάλεσμα απόψε από τον Δήμο Αθηναίων στην Πλατεία Συντάγματος όπου υποδεχόμαστε το 2024 με δύο ξεχωριστές συναυλίες με πρωταγωνιστές τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Μαρίνα Σάττι. Η πρωτοχρονιάτικη γιορτή θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ με εορταστικές μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων. Πρωτοχρονιάτικο πάρτι στήνεται απόψε από τις 11, και στη Βαρβάκειο. “Καθώς υποδεχόμαστε το 2024, ανοίγουμε μαζί ένα νέο κεφάλαιο για την Αθήνα” δήλωσε ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο οποίος θα δώσει το σύνθημα για την παραδοσιακή αντίστροφη μέτρηση της αλλαγής του χρόνου. Νωρίτερα μαθητές από το μουσικό σχολείο της Αθήνας έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

“Η κυκλοφορία των τρένων της Eurostar θα αποκατασταθεί πλήρως σήμερα” τονίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, μετά τη χθεσινή ταλαιπωρία τουλάχιστον 30 χιλιάδων επιβατών από Λονδίνο, Παρίσι, Άμστερνταμ και Βρυξέλλες που καθηλώθηκαν, εξαιτίας ματαίωσης δεκάδων δρομολογίων λόγω πλημμύρας στα σιδηροδρομικά τούνελ που περνούν κάτω από τον Τάμεση.

Σε 22 ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τη χθεσινή επίθεση στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ, για την οποία η Μόσχα κατηγόρησε ευθέως την Ουκρανία κάνοντας λόγο για «τρομοκρατική επίθεση». Παράλληλα 109 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, τη σύγκληση του οποίου ζήτησε η Μόσχα, ο Ρώσος πρεσβευτής Βασίλι Νεμπένζια, υποστήριξε ότι κατά την ουκρανική επίθεση χρησιμοποιήθηκαν πυρομαχικά διασποράς συμπληρώνοντας ότι επλήγησαν ένα αθλητικό κέντρο, ένα παγοδρόμιο και ένα πανεπιστήμιο. “Ήταν ένα σκόπιμο, τυφλό χτύπημα σε μη στρατιωτικούς στόχους” υπογράμμισε. Άμεση ήταν η αντίδραση της Ουκρανίας και των συμμάχων της, οι οποίοι υπενθύμισαν πως η Ρωσία ξεκίνησε αυτόν τον πόλεμο.

Και ο καιρός

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν στην Αττική. Θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα