back to top
32.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Ιουλίου, 2024

32.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Ιουλίου, 2024

Πρεμιέρα της Εθνικής με Ουγγαρία στο Ευρωπαϊκό με στόχο το βάθρο

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική Ανδρών αρχίζει σήμερα τη διαδρομή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ, με στόχο το μοναδικό μετάλλιο που λείπει από τη μεγάλη συλλογή της.

Το ταξίδι της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξεκινάει σήμερα η Εθνική πόλο ανδρών, που θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία (20:00-ΕΡΤ3) στο Ζάγκρεμπ, στην πρεμιέρα του ομίλου.

Μετά από τρεις μεγάλες επιτυχίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμιο, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θέλει να διατηρήσει τη φόρα της και να κατακτήσει το μοναδικό μετάλλιο που της λείπει.

Με μια μεγάλη επιστροφή ταξίδεψε στο Ζάγκρεμπ η γαλανόλευκη. Ο Άγγελος Βλαχόπουλος απουσίασε από το Παγκόσμιο της Φουκουόκα λόγω προσωπικού προβλήματος, όμως επέστρεψε στην αποστολή του Ευρωπαϊκού.

Οι 15 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Θοδωρής Βλάχος είναι οι: Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Στάθης Καλογερόπουλος, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Γιάννης Αλαφραγκής.

Το πρόγραμμα της Εθνικής θα αρχίσει σήμερα στις 20:00 απέναντι στην Ουγγαρία, με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3. Το Σάββατο (6/1) στις 20:00 θα διεξαχθεί το παιχνίδι με την Ιταλία, ενώ τη Δευτέρα (8/1) στις 18:00 θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με το παιχνίδι απέναντι στη Γεωργία.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα