back to top
29.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

29.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

K. Ζαχαριάδης: Οι δημότες της Αθήνας να υπερασπιστούν το ραδιόφωνο της πόλης τους

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης Κώστας Ζαχαριάδης με φόντο δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει τη μεταφορά των δημοτικών ραδιοφώνων στην Περιφέρεια.

“Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να το κατανοήσει όσο κι αν τον ενοχλεί: Ο δήμος Αθηναίων δεν είναι πλέον στο μενού του Μεγάρου Μαξίμου. Αντί να φέρεται εκδικητικά και αυταρχικά, οφείλει να σεβαστεί το αποτέλεσμα των εκλογών” τονίζει σε δήλωσή του στην εφημερίδα Αυγή ο κ. Ζαχαριάδης. Καλεί δε όλους τους πρώην Δημάρχους Αθηναίων, την ΕΣΗΕΑ, το ΕΣΡ καθώς και τους πολίτες της Αθήνας να υπερασπιστούν τον Αθήνα 9.84.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Ζαχαριάδη:

«Οι δημότες της Αθήνας να υπερασπιστούν το ραδιόφωνο της πόλης τους

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να το κατανοήσει όσο κι αν τον ενοχλεί: Ο δήμος Αθηναίων δεν είναι πλέον στο μενού του Μεγάρου Μαξίμου. Αντί να φέρεται εκδικητικά και αυταρχικά, οφείλει να σεβαστεί το αποτέλεσμα των εκλογών και να σταθεί στον θεσμικό του ρόλο, που επιβάλλει συνεργασία με όλους τους αιρετούς Α’ και Β’ βαθμού. ‘Η θα είναι πρωθυπουργός της χώρας ή φοβισμένος και εκνευρισμένος κομματάρχης.

Ο κ. Μπακογιάννης οφείλει να πάρει θέση, όλοι οι πρώην δήμαρχοι Αθηναίων οφείλουν να πάρουν θέση. Η ΕΣΗΕΑ οφείλει να πάρει θέση, το ΕΣΡ επίσης. Ο δημοκρατικός κόσμος της Αθήνας πρέπει να υπερασπιστεί το δημοτικό του ραδιόφωνο».

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα