back to top
30.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

30.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Στη Βαλένθια για τη νίκη

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός είδε την Μπασκόνια να βάζει τέλος στο νικηφόρο σερί του 4-0 στη Βιτόρια, στο πρώτο από τα δύο εκτός έδρας ματς της πρώτης «διαβολοβδομάδας» της Euroleague στην Ισπανία και αφού… κατηφόρισε στη Βαλένθια, παίρνει θέση στο τζάμπολ με την ομώνυμη ομάδα, με την οποία μοιράζεται το ίδιο ρεκόρ (10-8), στις 18 πρώτες αγωνιστικές.

Το τζάμπολ έχει προγραμματιστεί για τις 21:30-Novasports Prime, στο “Pabellon Fuente De San Luis”, ενώ διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Μιλοβόγιε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Σεφί Σεμές (Ισραήλ). Πάντως, αν και μοιράζονται το ίδιο ρεκόρ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ οι Ισπανοί στην 9η, βάσει των άλλων αποτελεσμάτων τους στην… επταπλή ισοβαθμία!

O τραυματισμός του Κώστα Σλούκα στον αριστερό προσαγωγό ανησυχεί τον Εργκίν Αταμάν και η συμμετοχή του διεθνή γκαρντ κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου παραμένει εκτός, αλλά η επιστροφή του αναμένεται σύντομα.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού που επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 93-88 της Αναντουλού Εφές επί ισπανικού εδάφους είδε τον Σέμι Οτζελέγε να πατά και πάλι παρκέ, ενώ με την Εφές επέστρεψε στην ενεργό δράση και ο Τζάρεντ Χάρπερ. Ενδέχεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Βαλένθια το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημά της, Κέβιν Πάνγκος.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα