back to top
32.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

32.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την επικίνδυνη Αναντολού Εφές

Διαβάστε επίσης

Χωρίς… ανάσα συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός AKTOR, o oποίος φιλοξενεί την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ για την 20η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από μια αρκετά ζόρικη νίκη κόντρα στο Περιστέρι bwin με σκορ 90-75, η οποία μάλιστα τους άφησε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού, αυτό του Λούκα Βιλντόσα. Ο Αργεντινός γκαρντ υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου και θα χρειαστεί να απουσιάσει για σημαντικό χρονικό διάστημα, κάτι που σημαίνει πως το «τριφύλλι» στερεύει από πολλές λύσεις στα γκαρντ.

Απέναντί τους, οι «πράσινοι» στις 21:15, NovaSports Prime, βρίσκουν ένα επίσης ταλαιπωρημένο σύνολο, αυτό της Εφές. Οι Τούρκοι δεν τα έχουν πάει καλά στην Ευρωλίγκα, αφού βρίσκονται στο 7-12 και τη 15η θέση, ενώ αριθμούν αυτή τη στιγμή 6 συνεχόμενες ήττες. Μάλιστα, η τελευταία από αυτές ήταν στο ιστορικό ματς τεσσάρων παρατάσεων με τη Ρεάλ, το οποίο σίγουρα εξάντλησε το σύνολο του Ερντέμ Τσαν, που ούτως ή άλλως αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Στα αγωνιστικά των δύο ομάδων, για τους φιλοξενούμενους δεν θα αγωνιστεί ο Ταϊρίκ Τζόουνς, που χτύπησε κόντρα στη Ρεάλ, ενώ εκτός θα βρίσκεται και ο Γουίλ Κλάιμπερν, που παραμένει εδώ και καιρό τραυματίας. Aντίθετα, στις προπονήσεις της ομάδας επέστρεψε μετά από καιρό ο Ντέρεκ Γουίλις.

Από πλευράς Παναθηναϊκού AKTOR, σίγουρα δεν θα παίξουν οι Λούκα Βιλντόσα και Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι Κώστας Σλούκας και Ματίας Λεσόρ θα είναι διαθέσιμοι.

Η διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης θα αποτελείται από τους Ιλία Μπελόσεβιτς, Κάρλος Περούγκα και Γκίτις Βίλιους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα