back to top
17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη

Διαβάστε επίσης

Στη Βαρκελώνη ξεκινά ο Ολυμπιακός την ισπανική του περιοδεία του για τη δεύτερη σερί διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα (21:30-Novasports Prime), στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», για την 20ή αγωνιστική. Επόμενος σταθμός την Παρασκευή η Βιτόρια και η αναμέτρηση με την Μπασκόνια. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι Καταλανοί είχαν φύγει με το «διπλό» από το ΣΕΦ, επικρατώντας 77-68. Στο 11-8 είναι το ρεκόρ των Πειραιωτών, ενώ από την άλλη η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου είναι στο 13-6.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε «ανάσες» στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στον Αϊζάια Κάναν, ενώ από την άλλη με μικροπροβλήματα αγωνίστηκαν κόντρα στην Ένωση οι Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά υπολογίζονται κανονικά για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Μιχάλης Λούντζης, Γιώργος Τανούλης και Τζορτζ Πάπας.

Στον αντίποδα, αρκετά ανεβασμένη είναι το τελευταίο διάστημα και η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα της Καταλονίας τρέχει ένα σερί τριών νικών, με τις δύο από αυτές για την Ευρωλίγκα. Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο παίκτες. Ο ένας είναι ο Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός για αρκετό χρονικό διάστημα και ο άλλος ο Τζέιμς Νάτζι, εξαιτίας ίωσης.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα