back to top
29.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

29.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Κορονοϊός: Διαγραφή προστίμων στους ανεμβολίαστους άνω των 60 – Νέα καμπάνια εμβολιασμού

Διαβάστε επίσης

Νομοθετική διάταξη, με την οποία θα διαγράφονται τα πρόστιμα για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, φέρνει σύντομα το υπουργείο Υγείας, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας, έκανε κάλεσμα εμβολιασμού τόσο για την COVID- 19 όσο και για την εποχική γρίπη και προανήγγειλε καμπάνια ενημέρωσης για τη σημασία εμβολιασμού

Ανοίγοντας τη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Γεωργιάδης στάθηκε στη σημασία του εμβολιασμού για τον κορονοϊό και σημείωσε πως «η εποχή της αντιπαράθεσης έχει τελειώσει». «Όσοι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο διάστημα ήταν σχεδόν καθ’ ολοκληρίαν ανεμβολίαστοι», είπε ο κ. Γεωργιάδης και εξήγγειλε την πραγματοποίηση καμπάνιας το αμέσως προσεχές διάστημα

«Ένα πρώτο συμπέρασμα που εξάγεται από τα στοιχεία είναι η τεράστια σημασία του εμβολιασμού τόσο για τη γρίπη όσο και για τον κορονοϊό. Ήταν ένα ζήτημα που δίχασε στην πανδημία, χωριστήκαμε σε εμβολιαστές και αντι-εμβολιαστές, τσακωθήκαμε, χαλάσαμε τις καρδιές μας», σημείωσε επίσης ο κ. Γεωργιάδης «Τείνουμε κλάδο ελαίας», είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Το εμβόλιο δεν γίνεται με το ζόρι αλλά είναι σημαντικό για την υγεία μας.

Ανακοινώσεις, για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα και την πίεση που ασκείται στο σύστημα Υγείας, από τις τις λοιμώξεις του αναπνευστικού, που βρίσκονται σε έξαρση έκαναν  ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, παρουσία του Προέδρου του ΕΟΔΥ αλλά και της Καθηγήτριας Πνευμονολογίας & Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, Αναστασία Κοτανίδου.

Έλενα Μπρέγιαννη, Newsroom Αθήνα 984

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα