back to top
28.9 C
Athens
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

28.9 C
Athens
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών  της Ελληνικής μαφίας αποδίδεται η εν ψυχρώ εκτέλεση  του 44χρονου στην περιοχή του Νέου κόσμου . Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κυκλοφόρησε φαίνεται καρέ -καρέ η δολοφονία του άνδρα.  Μάταια ο 44χρονος προσπάθησε να προφυλαχτεί στο θωρακισμένο του αυτοκίνητο, έξω από το βενζινάδικο του. Με έναν καταιγισμό πυρών –  σχεδόν 100 σφαίρες –   κατάφεραν να διαπεράσουν το θωρακισμένο αυτοκίνητο και να γαζώσουν το θύμα τους. Στη συνέχεια  άνοιξαν την  πόρτα του οδηγού όπου ο 44χρονος προσπάθησε να βρει καταφύγιο και τον αποτελειωσαν με πιστόλι. Ο ίδιος ήταν οπλισμένος αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Οι δράστες,  επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε καμένο, στην Λεωφόρο Αθηνών, στο Δαφνί και έχει μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών, 

«Πρόθεσή μου δεν είναι να διχάσω την ελληνική κοινωνία» σημειώνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του στο Facebook ενώ υπογραμμίζει ότι «αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να διευθετήσουμε ένα ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ισότητας».  

Στο μεταξύ ξεκινά αύριο  η διήμερη ενημέρωση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, στα κεντρικά γραφεία της οδού Πειραιώς, για το νομοσχέδιο σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια. 

 Τις εντυπώσεις για σύγκρουση του ίδιου με τον Πάυλο Πολλάκη προσπάθησε σήμερα να απαλύνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ , Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή την θέση του κ. Πολλάκη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. «εάν δεν γνώριζα τον Μανώλη Καπνισάκη και τον Παύλο Πολάκη δεν θα ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασελάκης. Η αναφορά αυτή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ερμηνεύτηκε ως διάψευση των πληροφοριών για προβλήματα τις σχέσεις τους. 

Καλά στην υγεία τους και ασφαλείς είναι τα 19 μέλη του πληρώματος του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου StNikolas που βρίσκεται στο αγκυροβόλιο του  Bandar Abass στο Ιράν. Οπως ανέφερε σε νεότερη ανακοίνωσή της η διαχειρίστρια εταιρεία του πλοίου Empire Navigation, ο τοπικός αντιπρόσωπος του ασφαλιστικού της φορέα , επικοινώνησε με τις Ιρανικές αρχές και οι ναυτικοί – μέλη του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου σημαίας Marshall Islands, είναι καλά στην υγεία τους και ασφαλείς. 

Συνελήφθη,  από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 14χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ληστεία σε βάρος 15χρονου. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 14χρονος κατηγορούμενος, μαζί με μια ομάδα άλλων ανηλίκων, προσέγγισαν τον 15χρονο στην περιοχή της Ηλιούπολης. Στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκαν απρόκλητα, χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο ενώ του αφαίρεσαν ένα μπουφάν. 

 Νέος θερμαινόμενος χώρος θα λειτουργεί από σήμερα στον Δήμο Αθηναίων για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Ο χώρος βρίσκεται στην οδό Κοζάνης 4, στη Λέσχη Φιλίας Βοτανικού, ενώ ήδη λειτουργεί σε 24ωρη βάση το Πολυδύναμο κέντρο του ΚΥΑΔΑ (Αχαρνών 2) και η Λέσχη Φιλίας Αγίου Ελευθερίου (Αχαρνών 372). “Η ασπίδα στο κρύο είναι η ζεστασιά της ανθρωπιάς” δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο οποίος βρέθηκε κοντά σε αστέγους. Αναφορές για ανθρώπους που έχουν ανάγκη, μπορούν να γίνουν και στον τετραψήφιο αριθμό 1595. Όλες οι λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του σταθμού μας www.athina984.gr    

Είσοδο 25 ευρώ θα πληρώνουν από αύριο, Δευτέρα  στην Αγιά Σοφιά όσοι και όσες επισκέπτονται το μνημείο ως τουρίστες, μετά την ολοκλήρωση του διαχωρισμού των εισόδων για εκείνους που εισέρχονται στον χώρο για να προσκυνήσουν και για εκείνους που τον επισκέπτονται για πολιτιστικούς ή τουριστικούς σκοπούς. 

Για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ :  

Παναιτωλικός – Άρης. 0-4  

Κηφισιά – Ολυμπιακός. 2-3  

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος. 1-0 

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-1 στο 32’ 

 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα. 2-0 στο 33’ 

Και ο καιρός…  

Λίγες νεφώσεις αύριο στην Αττική που γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα