back to top
14.9 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

14.9 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 07:00

Διαβάστε επίσης

Επεισόδιο με συμπλοκή 34 ατόμων νεαρής ηλικίας σημειώθηκε το βράδυ στη 2η Μαρίνα Γλυφάδας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, 30 άτομα προσέγγισαν και επιτέθηκαν σε 4 νεαρούς ηλικίας 16 με 22 ετών που κάθονταν σε ένα παγκάκι. Από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά οι τρεις εκ των τεσσάρων νεαρών, ηλικίας 16, 17 και 18 ετών. Σε βάρος των δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή, καθώς αφαίρεσαν το πορτοφόλι ενός εκ των 4 θυμάτων.

Σε κλοιό βαρυχειμωνιάς τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά της χώρας, με χιονοπτώσεις, θυελλώδεις ανέμους και κάθετη πτώση της θερμοκρασίας. Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας συστήνεται στους πολίτες και ιδιαίτερα στους οδηγούς, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες. Υποχρεωτικές είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες ή τα ελαστικά ειδικού τύπου, σε περιοχές του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Επίσης των Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Σέρρες. Επίσης στο οδικό δίκτυο των Δήμων Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας καθώς και στο οδικό δίκτυο των Δήμων Πολυγύρου και Αριστοτέλη, στη Χαλκιδική. Εξάλλου, απαγόρευση της κυκλοφορίας ισχύει για φορτηγά άνω του 1,5 τόνου, καθώς και όλων των λεωφορείων, στην Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης. Επίσης απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και σε περιοχές του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, όπως και επί της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του δυτικού ανισόπεδου κόμβου Κομοτηνής και του ανισόπεδου κόμβου Βαφέικων Ξάνθης.

Υπό τον κίνδυνο γενικευμένης ανάφλεξης η Μέση Ανατολή μετά και το αεροπορικό χτύπημα σε κτίριο της Δαμασκού, στη Συρία, όπου σκοτώθηκαν 5 υψηλόβαθμα στελέχη των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν. Η Δαμασκός κατηγορεί το Ισραήλ για την επίθεση, ενώ ο Ιρανός Πρόεδρος, Εμπραχίμ Ραϊσί διεμήνυσε ότι “η Ισλαμική Δημοκρατία δεν θα αφήσει αναπάντητα τα εγκλήματα του σιωνιστικού καθεστώτος’’. Ο Ραϊσί χαρακτήρισε τη χώρα του “άξονα αντίστασης κατά των ΗΠΑ και του Ισραήλ’’ όπως και τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου, την παλαιστινιακή Χαμάς και τους αντάρτες Χούθι της Υεμένης.

Στο μεταξύ, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε στο τέρμα μιας σήραγγας παγιδευμένης με εκρηκτικά στη Λωρίδα της Γάζας, μικρά κελιά, όπου κατά την ανακοίνωση, η Χαμάς είχε κρατήσει περίπου 20 ομήρους. Κανένας όμηρος δεν βρισκόταν στη σήραγγα όταν την ανακάλυψαν οι στρατιώτες. Κατά την ίδια πηγή, η είσοδος της σήραγγας ήταν στο σπίτι ενός μέλους της Χαμάς στη Χαν Γιουνίς, πόλη της νότιας Γάζας, όπου επικεντρώνονται οι μάχες τις τελευταίες εβδομάδες.

Ανοιχτά μπορούν να είναι σήμερα τα καταστήματα στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων. Προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας, 11 με 6 για τα εμπορικά και ως τις 8 το βράδυ για τα πολυκαταστήματα.

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, παίζουν στις 4: Βόλος – ΠΑΟΚ. Πέντε και μισή: Ατρόμητος – ΑΕΚ. Επτά και μισή: Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης. Οκτώ και μισή: Άρης – Ολυμπιακός.

Χθες Λαμία- Κηφισιά: 4-1. ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός: 0-2 και ΟΦΗ- Παναιτωλικός: 1-0.

Και ο καιρός

Νεφώσεις με τοπικές βροχές ως το απόγευμα στην Αττική. Θερμοκρασία από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα