back to top
37.4 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

37.4 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

Γ. Βρούτσης: Tο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ομαδικής βίας θα εφαρμοστεί

Διαβάστε επίσης

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης ότι το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ομαδικής βίας θα εφαρμοστεί εξέφρασε ο Γιάννης Βρούτσης στέλνοντας μήνυμα σε ΕΠΟ και Super League.

«Η 12η Φεβρουαρίου είναι μια κρίσιμη ημερομηνία», είπε εκφράζοντας την ελπίδα όλα να είναι έτοιμα για να ανοίξουν τα γήπεδα.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Αθλητισμού οι ΠΑΕ ανταποκρίθηκαν και υποδέχθηκαν κλιμάκια και έδειξαν ότι υπάρχει θέληση. «Τα κλιμάκια πήγαν για να δώσουν κατευθυντήριες γραμμές και για τις κάμερες και την ταυτοπροσωπία των φιλάθλων στα τουρνικέ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η παραβατικότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου», υποστήριξε.

«Αν θέλει η κυβέρνηση να περιορίσει την οπαδική βία, να σκεφτεί ότι όσο αυστηρότερα τιμωρούνται οι ΠΑΕ, τόσο γυρνάει αυτό εναντίον της ομάδας» είχε δηλώσει νωρίτερα σε παρέμβαση του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος επίσης υποστήριξε ότι «δεν είναι οι σύνδεσμοι εξαρτημένοι από τις ΠΑΕ, αλλά οι ΠΑΕ από τους Συνδέσμους». Σύμφωνα με τον κ. Μπαλτάκο «το να υπάρχει μία λέσχη για κάθε ΠΑΕ είναι ανεφάρμοστο, τονίζοντας ότι ακόμη και αν οι λέσχες ονομαστούν “παραρτήματα”, δεν θα αλλάξει τίποτα».

«Εμείς δεν κλείνουμε σωματεία. Εμείς αναγνωρίζουμε μόνο μία Λέσχη που θα συνδεθεί με την ΠΑΕ. Κάθε ΠΑΕ θα συνδέεται μόνο με μια Λέσχη» είπε ο κ. Βρούτσης απαντώντας.

Newsroom Αθήνα 9.84

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα