back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Σταϊκούρας: Πριν το Πάσχα έτοιμα τα τμήματα Λαμία-Ξυνιάδα και Τρίκαλα-Καλαμπάκα στον Ε65

Διαβάστε επίσης

Την πορεία των έργων κατασκευής του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος (Ε65) επιθεώρησε τη Δευτέρα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο κ. Σταϊκούρας επισκέφτηκε το εργοτάξιο του Νότιου Τμήματος Λαμία-Ξυνιάδα στη Φθιώτιδα και υπενθύμισε ότι «ο νέος Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος συνδέει τη Μακεδονία με τη Νότια Ελλάδα, διασχίζοντας τη Δυτική Θεσσαλία και τη Φθιώτιδα, εξασφαλίζοντας ασφαλείς και γρήγορες μετακινήσεις και ενισχύοντας την περιφερειακή ανάπτυξη». Όπως τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, έχει ολοκληρωθεί το 97%-98% και τα τμήματα Λαμία-Ξυνιάδα και Τρίκαλα-Καλαμπάκα αναμένεται να παραδοθούν, αν δεν υπάρξουν κυρίως καιρικές εκπλήξεις, πριν από το Πάσχα του 2024.

«Τα έργα ολοκληρώνονται, η Ελλάδα αποκτά πρόσθετες υποδομές που εξυπηρετούν την κοινωνία και υποστηρίζουν την εθνική οικονομία» σημείωσε ο κ. Σταϊκούρας ο οποίος στη συνέχεια μετέβη και σε εργοτάξιο κατασκευής του Βόρειου Τμήματος, Τρίκαλα-Καλαμπάκα, στα Τρίκαλα, όπου τον υποδέχθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα