back to top
21.5 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

21.5 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: Στις 14:45 ο Λιούμπισιτς στην Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ άρχισε, με τον 24χρονο Κροάτη μέσο να αναμένεται στο “Ελ. Βενιζέλος” την Τετάρτη στις 14:45 με πτήση από το Βελιγράδι.

Το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είναι σήμερα και η ΑΕΚ είναι έτοιμη να το συνδυάσει με μία σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της μεσαίας γραμής της, με τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς να συμφωνεί να αποχωρήσει από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας σε αυτήν για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης.

Οι κιτρινόμαυροι ήθελαν πολύ τον παίκτη και έκαναν συντονισμένες κινήσεις για να αποσπάσουν το “OK” τόσο από τον ίδιο όσο και από τη διοίκηση της κροατικής ομάδας, με τους BBB να επιχειρούν μάλιστα να χαλάσουν τη μεταγραφή στο παρά ένα αλλά να αποτυγχάνουν λόγω και της έντονης επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να αλλάξει περιβάλλον.

Το ταξίδι του στην Αθήνα έχει ήδη δρομολογηθεί, με τον 24χρονο Κροάτη μέσο να αναμένεται στην Αθήνα στις 14.45 την Τετάρτη, με πτήση από το Βελιγράδι, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να υπογράψει στην Ένωση.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα