back to top
21.6 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

21.6 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δ. Κουτσούμπας: H βία στα γήπεδα ανάκλαση της βίας που δέχεται ο εργαζόμενος

Διαβάστε επίσης

«H βία στα γήπεδα αποτελεί ανάκλαση της βίας και εκμετάλλευσης που δέχεται ο εργαζόμενος λαός σε όλους τους τομείς» είπε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στη Βουλή.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι τα μετρά δεν απέδωσαν, διότι η δράση καλά πειθαρχημένων στρατών με μεθόδους που θυμίζουν τάγματα εφόδου δεν καταπολεμά τις αιτίες του φαινομένου που βασίζονται στα ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα, που κινούν τα νήματα στον αθλητισμό. «Ποσά νομοσχέδια πρέπει να έρθουν για να κατανοηθεί ότι τα μετρά καταστολής από μόνα τους δεν λύνουν το πρόβλημα, οι συγκρούσεις είναι εδώ, οι συμμορίες είναι εδώ και κάθε φορά ακολουθεί ένα νομοσχέδιο που υπόσχεται σύγκρουση» είπε ο ΓΓ.

Ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε και στις καταλήψεις κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι με αισχρές συκοφαντίες έφτασε στο σημείο να ονομάζει παράνομες τις καταλήψεις, ενώ για τους αγρότες είπε ότι έχουν δίκιο σε όλα τα αιτήματα τους, γιατί αγωνίζονται εναντία στο ξεκλήρισμα τους από τις κυβερνήσεις και την ΕΕ. «Θυμηθήκατε το αγροτικό ρεύμα, ένα μέτρο κοροϊδία, καθώς ο αγρότης δεν μπορεί να πληρώνει τα πάγια και την κατανάλωση με 17 λεπτά την κιλοβατόρα, ενώ το εισόδημα του θα έχει παραγωγή μετά από 3 χρόνια» τόνισε ο κ. Κουτσούμπας

Newsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα