back to top
30.7 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

30.7 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

Για τη νίκη ο Ολυμπιακός στο Μόναχο

Διαβάστε επίσης

Στο Μόναχο θα ολοκληρώσει τη διπλή εβδομάδα της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν, με στόχο τη νίκη που τον επαναφέρει στην πρώτη εξάδα.

Μετά τη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στο Μόναχο, όπου θα αντιμετωπίσουν στο κατάμεστο «BMW Park» την Μπάγερν (21:30-Novasports Prime), για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι στο 13-11, ενώ από την άλλη εκείνη του Πάμπλο Λάσο στο 10-14. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι Πειραιώτες επικράτησαν 77-69 των Βαυαρών.

Στα αγωνιστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε ακόμη έναν πολύ καλό λόγο για να χαμογελάει, καθώς πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο ο Μόουζες Ράιτ, καθώς ο Ολυμπιακός δεν υπολογίζει στους Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Από την άλλη, την αποστολή ακολούθησε κανονικά ο Φιλίπ Πετρούσεφ και είναι πιθανό να αγωνιστεί.

Από την άλλη και η Μπάγερν ξεκίνησε με νίκη στη διπλή εβδομάδα, επικρατώντας στην παράταση 112-109 της Μπασκόνια, στο Μόναχο. Μάλιστα, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο τα κατάφερε απέναντι στους Βάσκους, δίχως τους Ντέβιν Μπούκερ και Άιζακ Μπόνγκα. Αμφότεροι είναι αμφίβολοι για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες και για τον Σερζ Ιμπάκα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Ιγκόρ Ντραγκόγεβιτς (Μαυροβούνιο).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα