back to top
31.3 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

31.3 C
Athens
Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2024

Εισαγγελική έρευνα για την εισβολή γονέα στο Γυμνάσιο Καλυβίων

Διαβάστε επίσης

Στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριανό παρήγγειλε σήμερα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για το περιστατικό στο Γυμνάσιο των Καλυβίων – Λαγονησίου, στο οποίο φέρεται ότι ο πατέρας μαθητή εισέβαλε μέσα σε τάξη και επιτέθηκε στους εκπαιδευτικούς και στη διευθύντρια του σχολείου.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου όταν στο 2ο Γυμνασιο Καλυβίων – Λαγονησίου πατέρας μαθητή – στον οποίο νωρίτερα είχαν επιβληθεί παιδαγωγικά μέτρα επειδή εξύβρισε καθηγήτρια του – μπροστά στα έκπληκτα μάτια συμμαθητών του εισέβαλε στο χώρο σχολείου, όρμησε στη σχολική αίθουσα, απείλησε και εξύβρισε την καθηγήτρια, έκλεισε την πόρτα πάνω της χτυπώντας την στον ώμο. Κατόπιν κατευθύνθηκε στο γραφείο της διεύθυνσης όπου και επιχείρησε να υποκαταστήσει τη διευθύντρια. Έδινε και αφαιρούσε το λόγο από μαθητές οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τι συμβαίνει, πρόσβαλέ και εξύβρισε συναδέλφους που βρέθηκαν στο γραφείο.

Ειδικότερα, η παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου έχει ως εξής:

«Σας αποστέλλουμε τα συνημμένα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, σύμφωνα με τα οποία ο πατέρας ενός μαθητή εισέβαλε στο χώρο του σχολείου αλλά και μέσα σε τάξη στα Καλύβια και επιτέθηκε στους εκπαιδευτικούς και στη Διευθύντρια, που επέβαλαν παιδαγωγικά μέτρα στον γιό του, επειδή εξύβρισε καθηγήτρια και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες προς διακρίβωση τέλεσης αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αξιόποινων πράξεων».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα