back to top
30.7 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

30.7 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

Ολυμπιακός: Να διευρύνει το σερί του με τη Βαλένθια

Διαβάστε επίσης

Την ανοδική του πορεία θέλει να επιβεβαιώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στην Ισπανία, για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Με ανεβασμένη ψυχολογία και ενισχυμένος με μία σημαντική επιστροφή, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βαλένθια (21:30-Novasports), για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο 14-11, ενώ από την οι «νυχτερίδες» στο 13-12. Στο ματς του πρώτου γύρου, η ισπανική ομάδα επικράτησε 63-56 στο ΣΕΦ. Μάλιστα, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν να σπάσουν και τη φετινή… κατάρα με αντιπάλους από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, καθώς μετρούν μόνο ήττες εντός και εκτός έδρας!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει έναν πολύ καλό για να χαμογελάει. Κι αυτό γιατί, κανονικά ακολούθησε την αποστολή ο Μουσταφά Φαλ, ο οποίος αναμένεται να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής απέναντι στις «νυχτερίδες», επιστρέφοντας στη δράση έπειτα από τρεις εβδομάδες. Διαθέσιμος θα είναι και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Προμηθέα.

Από την άλλη, η Βαλένθια θα έχει δύο σημαντικές απουσίες στη φροντ λάιν κόντρα στον Ολυμπιακό. Εκτός από την αναμέτρηση θα είναι οι δύο σέντερ, Μπράντον Ντέιβις και Μπουμπακάρ Τουρέ.

Οι ερυθρόλευκοι για να τιμήσουν τη μνήμη των 21 θυμάτων της Θύρας 7 ανήμερα της μαύρης επετείου του 1981, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα φορούν τις μαύρες εμφανίσεις.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

ΑΣπόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα