back to top
30.7 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

30.7 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε

Διαβάστε επίσης

Ένα από τα σημαντικότερα ματς της χρονιάς έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός AKTOR, υποδεχόμενος την Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (21:15, NovaSports Prime) τη Φενέρμπαχτσε για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά όσον αφορά την κατάταξη της διοργάνωσης. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ισοβαθμεί με τον τουρκικό σύλλογο στο 15-10, επομένως με νίκη κάνει σημαντικό βήμα για την τετράδα, αφήνοντας πίσω το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, για τον Παναθηναϊκό εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Κώστας Σλούκας, καθώς ο Εργκίν Αταμάν ανέφερε πως «αύριο θα είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσουμε τον Κώστα Σλούκα, από ότι καταλαβαίνω». Από την άλλη, οι Ματίας Λεσόρ και Ιωάννης Παπαπέτρου ξεπέρασαν την ίωση που αντιμετώπιζαν, ενώ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ επίσης απαλλάχθηκε από τη μικρή κάκωση στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού. Από πλευράς Φενέρ, δεν θα αγωνιστούν οι Μετετζάν Μπιρσέν και Νταϊσόν Πιερ.

Για το παιχνίδι αυτό ως διαιτητές ορίστηκαν οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο) και Λούκα Καρντούμ (Κροατία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα