back to top
16.6 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Δήμος Αθηναίων: Τα Ειδικά Σχολεία θα έχουν την υποστήριξη του Δήμου σε ό,τι χρειαστούν

Διαβάστε επίσης

Συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις του Δήμου Αθηναίων τα Ειδικά Σχολεία, για την αναβάθμιση τω κτιριακών εγκαταστάστεων στις σχολικές μονάδες και όχι μόνον.

Τα δημοτικά συνεργεία εργάζονται εντατικά, για την επισκευή ή τη διόρθωση των προβλημάτων που υπάρχουν ή έχουν αναφερθεί, για τη συντήρηση, για τον εξοπλισμό, για την πρόσβαση και γενικά για όλα όσα απαιτούνται, ώστε οι μαθητές να έχουν ασφαλή πρόσβαση και διαμονή στα σχολεία.

Ειδκότερα όωπς αναφέρει ανάρτηση του Δήμου Αθηναίων στα social media:

«Tα Ειδικά Σχολεία θα έχουν την υποστήριξη του Δήμου σε ό,τι χρειαστούν. Οι εργασίες ξεκίνησαν ήδη στο 2ο Ειδικό Νηπιαγωγείο και το 2ο Ειδικό Δημοτικό στο Παγκράτι. Τα σχολικά λεωφορεία μπαίνουν πλέον μέσα σε στεγασμένο χώρο για να μην βρέχονται οι μαθητές. Τοποθετήθηκαν κλιματιστικά στις αίθουσες, συντηρήθηκε και επισκευάστηκε το αναβατόριο το οποίο δεν είχε λειτουργήσει ποτέ, έγιναν οι απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να μην πλημμυρίζει το ασανσέρ, το οποίο χάλαγε όταν έβρεχε και κατασκευάστηκαν βρύσες στον προαύλιο χώρο.

Δεν σταματάμε όμως εδώ. Το επόμενο διάστημα, σχεδιάζουμε μεγάλης κλίμακας παρεμβάσεις (ράμπες, wc ΑμεΑ, στέγαστρα, κουφώματα), έτσι ώστε από τον Σεπτέμβριο, παιδιά, φροντιστές και δάσκαλοι να έχουν ένα σχολείο ασφαλές, αξιοπρεπές και προσβάσιμο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα