back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Mπαρτζώκας: «Σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με το Περιστέρι»

Διαβάστε επίσης

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κοιτάει μόνο το πρώτο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι, ενώ υποστήριξε ότι η Κρήτη δημιουργεί όμορφα συναισθήματα στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για τα συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε τρεις μέρες: «Για όλες τις ομάδες είναι το ίδιο. Εμείς δεν έχουμε τόσο ευρύ ορίζοντα για το τουρνουά. Σκεφτόμαστε μόνο το πρώτο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι, που είναι πολύ δυνατό και πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό και μετά θα δούμε τα επόμενα παιχνίδια. Δεν πιστεύω ότι σε ένα τουρνουά πρέπει να πας και να σκεφτείς τρία παιχνίδια, μόνοι οι προπονητές και οι βοηθοί ετοιμάζουν το σκάουτ όλων των πιθανών ομάδων.

Αλλά οι παίκτες πρέπει να σκεφτούν το πρώτο παιχνίδι. Η Κρήτη μας δημιουργεί πάντα ένα ευχάριστο συναίσθημα, τις δυο τελευταίες διοργανώσεις τις κερδίσαμε εκεί. Όποιος παίζει στον Ολυμπιακό, έχει υψηλό κίνητρο και έτσι πρέπει να είναι. Θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε την διοργάνωση, είναι μια φανταστική πόλη το Ηράκλειο, έχει πολλές ομορφιές ωραία εστιατόρια και πιστεύω ότι θα γίνουν ωραία παιχνίδια».

Για τον ρόλο των διοικήσεων στην βία: «Είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα αυτό που περιλαμβάνει την παιδεία των ανθρώπων και την μόρφωση. Τα μέτρα της πολιτείας, η βούληση για να υπάρχουν νόμοι. Φυσικά οι διοικήσεις, οι προπονητές πρέπει να συμμετέχουν μαζί σε αυτό το πράγμα.

Είναι κάτι που δεν μπορεί να λυθεί σε ένα τουρνουά, αλλά το μπάσκετ το τελευταίο διάστημα έχει δώσει δείγματα πολιτισμού και ευγενούς άμιλλας. Είναι ένα παιχνίδι που παίζεται με μπάλα, καταλαβαίνω ότι τα χρήματα και οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες, όπως επίσης και το γόητρο, αλλά στο τέλος της ημέρας παίζουμε μπάσκετ».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα