back to top
32.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

32.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Παναιτωλικός-Άρης για το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου

Διαβάστε επίσης

Παναιτωλικός και Άρης διασταυρώνουν απόψε τα «ξίφη» τους στο Αγρίνιο στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.

Έτοιμοι για την πρώτη τους αναμέτρηση είναι Παναιτωλικός και Άρης που τίθενται απόψε αντιμέτωποι (19:30, Cosmote Sport 1) στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.

Ο Παναιτωλικός για να βρεθεί στους “4”, απέκλεισε κατά σειρά τον Διαγόρα Ρόδου, την Athens Kallithea FC και τον ΟΦΗ και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την παρθενική του παρουσία σε τελικό Κυπέλλου.

Από την άλλη ο Άρης, δείχνει 100% αφοσιωμένος στον θεσμό του Κυπέλλου, έχοντας πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία και είναι αδιαμφισβήτητα ο μεγάλος στόχος της σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκλεισε κατά σειρά την κάτοχο του τροπαίου και πρωταθλήτρια ΑΕΚ με μια ισοπαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια και με επικράτηση στα πέναλτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το επόμενο εμπόδιο που ξεπέρασε ο Άρης ήταν αυτό της Νίκης Βόλου την οποία νίκησε 3-0 εντός έδρας και της πήρε ισοπαλία (2-2) στο Πανθεσσαλικό.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα