back to top
35.9 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

35.9 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

Μπακς – Χιτ 97-123: Πισωγύρισμα για το Μιλγουόκι, εντυπωσιακή εμφάνιση από το Μαϊάμι

Διαβάστε επίσης

Το ντέρμπι της Ανατολής είχε σημαντικές απουσίες τα ξημερώματα της Τετάρτης, ωστόσο οι Χιτ έδειξαν πως είναι ομάδα με χαρακτήρα και επικράτησαν με 123-97 των Μπακς στο Μιλγουόκι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άγγιξε το τριπλ νταμπλ έχοντας 23 πόντους, έντεκα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, όμως οι Μπακς ηττήθηκαν με το βαρύ 123-97 μέσα στο Μιλγουόκι από τους Μαϊάμι Χιτ.

Οι νικητές ήταν εξαιρετικοί πίσω από τη γραμμή του τριπόντου και με 19/40 προσπάθειες… εκτέλεσαν την ομάδα του Greek Freak, που έχασε περαιτέρω έδαφος στη μάχη για τη 2η θέση της Ανατολής.

Το Μιλγουόκι εμφανίστηκε ανέτοιμο, χωρίς ενέργεια στο δεύτερο μέρος του back-to-back μετά από την άνετη επικράτηση επί των πρωταθλητών Ντένβερ Νάγκετς και πιέζεται από Νικς και Σίξερς για την τρίτη θέση στην Ανατολή.

Στο 29-25 ανέβηκαν οι Χιτ (15-13 εντός και 14-12 εκτός έδρας), με τον Νικόλα Γιόβιτς να κάνει ρεκόρ καριέρας, με τον Ντάνκαν Ρόμπινσον να τα βάζει όλα, με τον Μπαμ Αντεμπάγιο να κάνει μία απίθανη all-around εμφάνιση που συνδυάστηκε με triple-double και με τους Χίρο – Χάκεζ – Λοβ να ακολουθούν για να καλύψουν όλοι μαζί τις απουσίες των Τζίμι Μπάτλερ (προσωπικοί λόγοι), Τέρι Ροζίερ, Τζος Ρίτσαρντσον (τραυματίες).

Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Γκρίζλις στο Μέμφις, τα ξημερώματα της Παρασκευής (16/2) στις 03:30. Και αμέσως μετά διακοπή μίας εβδομάδας για το All-Star Weekend 2024.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα