back to top
28.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

28.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

Γκολομέεβ: Πιστεύω στο μετάλλιο

Διαβάστε επίσης

Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα του Κριστιάν Γκολομέεβ στα 50μ. ελεύθερο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Ο Έλληνας κολυμβητής έκανε μία πολύ γρήγορη πρωινή κούρσα με 21.70, πέρασε με την τρίτη επίδοση στους απογευματινούς (18:40) ημιτελικούς και βάζει… πλώρη για την έκτη συνεχόμενη συμμετοχή του σε τελικό.

«Έχω κολυμπήσει ξανά τόσο γρήγορα στα προκριματικά, αλλά λίγες φορές. Είμαστε σε καλή κατάσταση και ήταν μια καλή κούρσα. Συνεχίζουμε το απόγευμα να μπούμε στον τελικό και μετά τα δίνουμε όλα. Ένιωθα καλά, ότι πιάνω νερό και είμαι γεμάτος και εκρηκτικός. Η εκκίνηση ήταν καλή, αλλά θα ήθελα να δω και την κούρσα. Υπάρχει βελτίωση στην εκκίνηση και έχουμε δουλέψει αρκετά πάνω σε αυτήν, όμως πρέπει να βγαίνει και στην κούρσα.

Στο 50άρι ελεύθερο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, χαλαρός, με τους παλμούς χαμηλά και είναι λίγο ζόρικο. Είναι ενθαρρυντικό το 21.70 για πρωινή κούρσα και πιστεύω ότι το απόγευμα θα πάω πιο γρήγορα. Στον τελικό θέλει πίεση για το μετάλλιο και θα είναι δύσκολα, αλλά το πιστεύω», δήλωσε ο Γκολομέεβ, ο οποίος είχε ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου το 2019, στη Γκουανγκζού.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα