back to top
30.3 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

30.3 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

Βρέθηκε γεμάτη μώλωπες η σορός του Αλεξέι Ναβάλνι

Διαβάστε επίσης

Το σώμα του Αλεξέι Ναβάλνι εντοπίστηκε τελικά μετά το χθεσινό θρίλερ κατά το οποίο οι συγγενείς του υποστήριζαν πως δεν τους επιστρέφεται από τις ρωσικές αρχές, σε νοκροτομείο στο περιφερειακό κλινικό νοσοκομείο Σάλεχαρτ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η οποία αναδημοσιεύει πληροφορίες από την ανεξάρτηση εφημερίδα Novaya Gazeta Europe, το σώμα του Αλεξέι Ναβάλνι φέρεται να δείχνει σημάδια μώλωπες που προκλήθηκαν όταν κρατήθηκε κάτω ενώ υπέστη κρίση.

Τα τραύματα συνάδουν με το γεγονός ότι ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης -ο οποίος πέθανε σε ηλικία 47 ετών την Παρασκευή – υπέστη «ανακοπή», σύμφωνα με την ανεξάρτητη εφημερίδα Novaya Gazeta Europe. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο μίλησε με νοσηλευτή ασθενοφόρων του Salekhard, κοντά στην ποινική αποικία IK-3, γνωστή και ως «Πολικός Λύκος», όπου κρατούνταν ο Ναβάλνι.

Οι διασώστες βρήκαν μώλωπες στο σώμα του Ναβάλνι, ο οποίος τώρα βρίσκεται υπό αστυνομική φρουρά σε νεκροτομείο στο περιφερειακό κλινικό νοσοκομείο Σάλεχαρτ, σύμφωνα με το ανεξάρτητο ειδησεογραφικό μέσο.

«Συνήθως τα πτώματα των ανθρώπων που πεθαίνουν στη φυλακή μεταφέρονται κατευθείαν στο Γραφείο Ιατροδικαστικής στην οδό Glazkova, αλλά στην προκειμένη περίπτωση μεταφέρθηκαν στο κλινικό νοσοκομείο για κάποιο λόγο», είπε ο νοσηλευτής.

«Ως έμπειρος νοσηλευτής, μπορώ να πω ότι τα τραύματα που περιέγραψαν όσοι τα είδαν φαινόταν να είναι από σπασμούς, κατέληξε.

ΠΗΓΗ:Daily Mail

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα