back to top
32.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

32.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Champions League: Πέφτει η αυλαία των πρώτων αγώνων στους «16» σε Νάπολι και Πόρτο

Διαβάστε επίσης

Με τα παιχνίδια Νάπολι-Μπαρτσελόνα και Πόρτο-Άρσεναλ πέφτει η αυλαία των πρώτων αγώνων στη φάση των «16» του Champions League.

Με δύο μεγάλα παιχνίδια σε Ιταλία και Πορτογαλία ολοκληρώνονται απόψε στις 22:00 οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Champions League!

Το παιχνίδι που προσελκύει τα βλέμματα είναι αυτό της Νάπολι με την Μπαρτσελόνα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Δύο ομάδες, που την περσινή σεζόν κατέκτησαν το πρωτάθλημα στη χώρα τους, αλλά φέτος η κατάσταση τους δεν είναι καλή στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν. Η ομάδα του ιταλικού νότου βρίσκεται στην 9η θέση της Serie A με 36 βαθμούς και στο -28 (!) από την πρωτοπόρο, Ίντερ, ενώ οι εννέα βαθμοί που την χωρίζουν από την πρώτη τετράδα φαίνεται πως θα δύσκολα θα καλυφθούν.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα στη La Liga είναι στο -8 από την πρωτοπόρο, Ρεάλ Μαδρίτης και ξέρουν πως μια πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League μπορεί να φέρει χαμόγελα μετά την κακή, έως τώρα, πορεία. Ο Τσάβι δεν μπορεί να υπολογίζει τους Μπαλντέ, Γκάβι, Μάρκος Αλόνσο και Φεράν Τόρες, ενώ ο Ζοάο Φέλιξ είναι αμφίβολος.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, Πόρτο και Άρσεναλ θα κοντραριστούν στην Πορτογαλία και στο «Ντραγκάο». Ο Σέρζιο Κονσεϊσάο δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους Ιβάν Μαρκάο και Ζαϊντού, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Μεχντί Ταρεμί, με τον 49χρονο τεχνικό να ξέρει πως η ομάδα του είναι το αουτσάιντερ.

Στην  Άρσεναλ, ο Μικέλ Αρτέτα δεν μπορεί να υπολογίζει τους Πάρτει, Τίμπερ, Ζιντσένκο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ζεσούς, Βιεϊρά και Τομιγιάσου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα