back to top
29.5 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

29.5 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

«Έπεσαν» οι ποινές Μπακασέτα και Τάισον-Παίζουν κανονικά απόψε στη Λεωφόρο!

Διαβάστε επίσης

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτές τις εφέσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για τους Τάσο Μπακασέτα και Τάισον και οι δύο ποδοσφαιριστές υπολογίζονται κανονικά από τους Φατίχ Τερίμ και Ραζβάν Λουτσέσκου αντίστοιχα για την σημερινή ρεβάνς της Λεωφόρου.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε αποδεκτές τις εφέσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για τους Τάσο Μπακασέτα και Τάισον, με αποτέλεσμα οι δύο ποδοσφαιριστές να υπολογίζονται κανονικά από τους Φατίχ Τερίμ και Ραζβάν Λουτσέσκου αντίστοιχα για τη ρεβάνς της Λεωφόρου (19:00, COSMOTE Sport 3).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: “Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την σημερινή της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση του ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Μπακασέτα. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 142/2024 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή ογδόντα (80) ευρώ.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση του ποδοσφαιριστή Barcellos Freda Taison. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 142/2024 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή ογδόντα (80) ευρώ”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα